7. nov, 2021

5 uker og full av futt!

Det er helt utrolig som de vokser til disse små! Nå er de ekte små valper med viljer av stål!

BESØK

Vi har hatt flere besøk denne uka, og det har gått riktig så bra. Mamma Dragana har roet seg, med god hjelp av meg og de andre hundene - som har fått litt trening under besøk. Det er alltid vellykket, - og forhåpentligvis blir assosiasjonen stabilt bedre også.

VEKT

De små er, som vanlig, blitt veiet igjen. Og vekta går oppover: 

Hann 1/Figo - 1262 g

Hann 2/Oluf - 1416 g

Hunn 1/Betzy - 934 g

Hunn 2/Daisy - 972 g

MAT & MAGER

De fortsetter å utvikle sine personligheter, og det er fremdeles Daisy og Oluf som stadig er på utvandringer. Figo er veldig glad i mat, og har spist så mye at han fikk litt forstoppelse. Det gjorde forsåvidt Betzy også. Etter en liten teskje yoghurt naturell (som de simpetlhet elsket!), var imidlertid magene i orden på et par timer. Heldigvis.

De har fått smake på tørre fórkuler de siste dagene, og de knaskes på med varierende interesse. Derimot er det gøy å sparke til de og fange de opp...

Vi har ikke kommet oss ut av døra enda, da været er så vått og kaldt, - men det skal vi nok uansett gjøre ganske snart. De må jo kjenne på været snart. 

REGISTRERING

Alle har fått sine registreringsnavn og nummer: 

Figo: Fancy Carolica's Drømme Diego NO65440/21

Oluf: Fancy Carolica's Dynamitt Dennis NO65439/21

Betzy: Fancy Carolica's Darling Betzy NO65438/21

Daisy: Fancy Carolica's Delightful Daisy NO65437/21

Om bare 1,4 uke skal de Chippes (få lagt inn chip under huden). Når det er gjort vil Norsk Kennel Klubb sende ut stamtavlene deres. Forhåpentligvis mottas de før leveringsdagene. 

Alle kommende eiere vil få tilsendt kontrakter på mail i løpet av den kommende uke. Les gjerne nøye igjennom disse. Jeg vil også at alle leser godt gjennom valpeguiden som ligger nederst på denne siden😉

Vi ses i løpet av uken alle sammen!😀

Del denne siden