28. okt, 2022

Snart 5 uker...!

Ukene har gått fort. Igjen. De små våkner rundt 0600, men jeg forsøker å drøye med å la de komme ut av valpegrinda inntil de er stille og helst rundt 0700. Da får de frokost og har stadig lengre lekestunder etterpå. Nå er de godt våkne 30 - 45 min av gangen før de slokner igjen, oftest i fanget mitt. 

De andre hundene har hilst på valpene, og fungerer allerede som gode leketanter. 

Denne uken har de små kroppene beveget seg på stadig lengre utflukter fra stuen, der valpegrinda står. I dag har de endog tasset helt inn på kjøkkenet og så smått gjort seg kjent der.

De har fått presentert forskjellige leker av forskjellige materialer, og favorittene er - som vanlig - bråkete plastikkembalasjer, vaskekost og gråpapir. Bråkete og lette materialer! Perfekte for små valper med utforskertrang.

Valpene har hatt besøk av kommende familier, og fått masse kos. Det synes de riktig mye om! Og så har de fått ormekur igjen. Det syntes de ikke noe som helst om. Ekle greier!

Personlighetene begynner å tre frem. Merlhannen, som skal hete Ludvig er kullets pipemus. Han har mye å si, og avskyr å være innestengt i valpegrinda. Det nytter ikke å stenge den før han sover riktig godt!

Tispa - som skal hete Lui, og den største hannen - som ikke heter noe enda, er de to som hittil har utforsket mest. Men de siste par dagene har den minste hannen tatt de godt igjen på det. Ludvig er sånn midt i mellom. Han vil helst kose. Og kose. Og kose mer. Men ut over det går også han på utforskerreiser. 

Jeg minner igjen om at filmer på vidunderene legges på youtubekanalen deres. Følg de gjerne der:)

Del denne siden