17. nov, 2022

7, 5 uker

Altså, tiden flyr som bare det! Siden siste blogginnlegg har det vært flere besøk her ogvalpene har vært med på flere kjøreturer. De har vært ute i guffent, vått og kaldt vær,-  og stort sett tatt det meste på strak labb. 

De har vært hos to forskjellige veterinærer, og blitt både chippet ogfått sin første vaksine (mot Parvo). De blir nå båret ut på gresset hver gang de våkner, så de er godt vant med å gjøre stort og smått ute. Men - det kommer selvsagt litt inne også, - selv om de stort sett er flinke til å gå på bleieladdene. Renslighetstrening tar tid, så hovedjobben med det får dere nye familier bare tåle:)

Nå får de små - som altså ikke er det minste små lenger - 4 måltider om dagen. Jeg passer på at de spiser godt før de får amme mamma Flora. På den måten blir melkeproduksjonen mindre og mindre, slik at avvenningen går naturlig. I natt (onsdag) var den første natta de små måtte sove helt uten mamma Flora tilgjengelig. De fikk vannskål og litt tørrfor i en skål i grinda (for man vet jo aldri om en akutt skulle føle at den sulter i hjel..!) før natta. Det gikk riktig fint, og de var stille helt frem til 0715. Helt greit det. 

Så nå er det bare noen kjøreturer til dere nye eiere igjen, et besøk i en hundehall, et besøk i en dyrebutikk og et veterinærbesøk igjen, - så anser jeg at disse engelbarna også har fått et så godt grunnlag som jeg kan klare å gi før de reiser til sine ut for sine nye liv❤

Minner igjen om at massevis av filmer ligger på Youtubekanalen. Og at Bertil fremdeles trenger sitt foreveige hjem🙃

Del denne siden